Hagelschade

Het onstaan van een hagelbui:
Zware hagebuien komten meestal voor in de zomer en dan voornamelijk bij onweersbuien. De kracht van de stijgstroom bepaald hoe groot de hagel wordt. Hagel kan in Nederland makkelijk 2-4 cm groot worden. Het record staat op 8 cm op 6 juni 1998. De grootse hagelsteen viel in 2003 deze had een doorsnede van 18 cm. Om hagel te herkennen moet u vooral letten op de geelgroene lucht ziet u dit en ziet de lucht er ruig uit dan is de kans op hagel en onweer groot. De hagel die in de winter valt is meetal korrelhagel of 'zachte" hagel. 
 Bij een hagelbui kan er veel schade ontstaan aan auto's . Deze schade is bijna altijd voor 100% te herstellen met het U.Z.S systeem (uitdeuken zonder spuiten).In de afgelopen jaren heb ik al een flink aantal auto's gerepareerd die door een fikse hagelbui getroffen waren.

Voor hagelschade hanteren wij  een daarvoor speciaal ontwikkelde calculatie.

Heeft uw auto of auto's hagel- of eikelschade neem dan gerust contact met ons op via tel nr 06 578 38 128 of via het afspraken formulier op deze website om uw schade door te nemen, een uitgebreide reparatie uitleg te krijgen en/of uitleg over de door ons berekende prijs.