Het herstellen en bijspuiten van kleine schades

 

Het plaatselijk herstellen en bijspuiten van kleine schades zonder kleurverschil, u moet hierbij denken aan lakschades op de volgende staande delen zoals bumpers, portieren, voor- achterschermen, velgen enz.

 

Gezien onze goed uitgeruste service-auto is het mogelijk het herstellen en bijspuiten op locatie uit te voeren op voorwaarde dat u een droog plekje en een elektriciteit aansluiting ter beschikking heeft. Is dit niet het geval dan bent u ook van harte welkom op ons adres. 

 

De werkwijze van spotrepair is als volgt:

Voorbereiden d.w.z. plaatselijk schuren, plamuur (indien nodig) en grondverf aanbrengen. Het opzoeken van de kleurcode. Elke auto heeft een specifieke kleur, in deze kleurcode staat beschreven hoeveel men van elke mengkleur moet samenvoegen om tot de juiste kleur te komen. Het samenstellen van de verf gebeurd vanuit onze service-auto, deze is uitgerust met het gehele asortiment van Standox autolakken. Nadat de lak is aangebracht zal met behulp van infrarood licht het gespoten gedeelte worden gedroogd. Als laatste wordt blanke lak aangebracht, ook deze wordt gedroogd met behulp van infrarood licht. 


Waar vroeger voor een kleine lakbeschadiging het noodzakelijk was een een compleet deel over te spuiten, kan nu vaak worden volstaan met het plaatselijk bijspuiten.

 

Heeft u lichte autoschade, twijfel dan niet en neem contact met ons op tel. nr. 06 578 38 128 of via het afsprakenformulier op deze website om een afspraak te maken

 

Het is mogelijk  grotere schades te herstellen en te spuiten ook hiervoor kunt u met ons contact opnemen via bovenstaand telefoonummer of via het afsprakenformulier op deze website.